Verpest swingen onze relatie?

b_175_143_16777215_00_images_content_SDC_brokenheart.jpgEen vraag stellen aan andere swingers? Mail naar media@sdc.com en we zetten je vraag online in onze rubriek 'Swingersvragen'. 

Hallo. Ik heb een simpele vraag. Mijn vrouw en ik hebben er lang over gesproken, maar we willen toch eens gaan kijken of de lifestyle iets voor ons is.

 Nu horen we dat het je relatie kan verpesten. Is dat zo? Moeten we nog ergens op letten of aan denken voor we echt de stap zetten?

Reacties   

 
+3 #1 GenT 14-02-2015 20:58
Een voorwaarde voor clubbezoek is dat je relatie goed is en onderscheid kunt/leert maken tussen liefde en lust. We gaan al enige tijd en heeft onze relatie verrijkt. We hebben vrienden leren kennen met dezelfde gevoelens en meningen over erotiek en de beleving hiervan. Maak van tevoren goede afspraken samen wat je wel wilt en niet wilt. Communiceer met elkaar over hoe ver je wilt gaan. Soft of full swap op de site van sdc vele mogelijkheden tot ontmoeting met anderen.
Veel plezier, ook wij ervaren een avond kun je nooit van tevoren invullen. Het hangt van zoveel omstandigheden af wie, hoe en waar je een leuk stel ontmoet. Een eerste stap in een club is een mooie gelegenheid het swingen te leren kennen, na enige tijd komen jullie er wel achter wat jullie fijn en spannend vinden. Veel plezier!! geniet ervan en vrij veilig!!
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1