Hoe vertel ik het mijn vriendin?

VanillaWie beter dan andere swingers kunnen jouw vragen beantwoorden of meedenken over problemen die je kunt hebben. Mail je vraag naar media@sdc.com en we zetten je vraag online in onze rubriek 'Swingersvragen', zodat je antwoord krijgt van mensen die hetzelfde hebben ervaren en tips en advies kunnen geven. 

Hallo. Met mijn vorige vriendin was ik actief in de lifestyle. We hadden het naar ons zin en dat onze relatie stuk ging lag dan ook niet aan het swingen. Sinds een paar maanden heb ik een nieuwe vriendin, maar zij is best nog bleu.

De relatie is prima, maar hoe vertel ik haar van mijn swingersverleden. En... zou ik haar kunnen introduceren in de lifestyle. Want het lijkt me toch wel heerlijk om dit samen met haar te doen. Ik heb geen idee hoe ik dit moet aanpakken. Hebben jullie advies?

 

Reacties   

 
+3 #1 Miranda 26-02-2015 19:03
Ik denk dat je zowiezo eerlijk moet zijn over je verleden waarschijnlijk zal ze er toch achter komen als je een echte swinger bent zul je het swingersleven ook weer op willen gaan zoeken lijkt me. En als je realtie goed is hoeft het op dat gebied geen probleem te zijn. De vraag is of zij het swingen wil uitproberen samen met jou.......
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
0 #2 Elske 02-04-2017 17:01
Ben zelf vriendin van (ex)swinger. Heb er moeite mee dat je je vriending bleu noemt. Je beperken tot 1 sexpartner betekent niet dat je niet vrij met sex om kunt gaan en daar enorm van genieten. Het grootste deel van de bevolking heeft nog steeds de norm: 1 partner tegelijk. Fantasievolle mensen kunnen het ook met zn 2-en jarenlang leuk hebben.
Ik respecteer het verleden van mijn partner en geniet en profiteer van zijn ervaring. Maar als hij weer wil swingen, swing ik de deur uit. Wij swingen slechts op Sultans of Swing op de dansvloer en zijn allebei zeer tevreden.
Eerlijkheid en onderling vertrouwen is in elke relatie belangrijk; bij het swingen lijkt het me een absolute must. Als je met je nieuwe partner vrij over sex wilt praten, komt je swingverleden vroeg of laat uit. Dus eerlijk vertellen, zsm!
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1