Wat is volgens jullie softswap?

SDCWie beter dan andere swingers kunnen jouw vragen beantwoorden of meedenken over problemen die je kunt hebben. Mail je vraag naar media@sdc.com en we zetten je vraag online in onze rubriek 'Swingersvragen', zodat je antwoord krijgt van mensen die hetzelfde hebben ervaren en tips en advies kunnen geven. 

Regelmatig lezen wij op profieltjes wat over de stap van softswap naar fullswap. Men geeft dan aan dat men alleen van softswap naar fullswap gaat als er een seksuele klik is. Heel begrijpelijk, maar wij denken dat er voor softswap ook een seksuele klik nodig is.

 Wij zien softswap als 'alles mag behalve de daad'. Een flinke orale sessie zien wij bijvoorbeeld toch echt als seks, waar die klik voor nodig is. Soms is een SDC-profiel onduidelijk. Het is duidelijk wat fullswap is, maar wat zien jullie als softswap?

Reacties   

 
+1 #1 backtobasic 12-06-2017 20:18
Men bedoeld dat men de daad voor zich zelf houd en dat niet met andere mensen tijdens een date willen doen... bij profielen waar erbij staat... "maar als jullie heel leuk zijn... kan het wel gebeuren.." vinden we zelf niet zo leuk... immers als je een date hebt en je bent oraal bezig en je zou verder willen gaan en krijgt een nee ... wil dat zeggen dat je niet leuk genoeg bent...

zelf vinden we een stel leuk of niet zijn ze niet leuk genoeg hoeft soft-swap ook niet en hebben we liever een leuk gesprek maar van lijfelijk contact hoeft het dan niet te komen

Wel begrip voor stellen die niet "all the way " gaan maar stellen die er gradaties in hebben zouden wij niet mee daten..
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1