Tips voor een bezoek aan een parenclub

toptenswingers.jpg

Wat moet je doen in een parenclub? Of wat mag je doen? Wat niet? Is er een dresscode? Ben je verplicht om seks te hebben met anderen? Zomaar wat vragen die bij de redactie binnenkomen over de do’s en don’ts en mogelijke regels die in een parenclub kunnen gelden. Uiteraard is iedere parenclub vrij om eigen regels te hanteren, maar er zijn zeker wel wat algemene tips te geven voor je –eerste- bezoek aan een parenclub. We zijn benieuwd naar jullie tips en toevoegingen.


Wat vind je in de meeste parenclubs?

Veel parenclubs hebben een restaurant, discotheek, sauna’s en whirlpools, relaxruimtes, speelruimtes en vaak ook plekken waar je je samen kunt terugtrekken. Als je voor het eerst in een club komt kun je vaak een rondleiding krijgen zodat je een beetje je weg kunt vinden. Je kunt je misschien de eerste keer wat onzeker voelen. Forceer niets en probeer er vooral van te genieten.

Wie komen er in een parenclub?

Iedereen die een spannende avond wil. In een parenclub vind je mensen van jong tot wat ouder, van dun tot dik en uit alle lagen van bevolking.

Wat ben je verplicht in een parenclub?

Eigenlijk helemaal niets. Je doet wat je zelf wilt en respecteert je eigen grenzen en die van anderen. Maak samen vooraf afspraken tot hoe ver je wil gaan. Alleen samen seks? Strelen en zoenen met anderen toegestaan?

Is seks dan niet verplicht?

Nee. Seks mag, maar hoeft niet. Seks met elkaar mag, maar hoeft niet en dat geldt ook voor seks met anderen. Jullie doen samen waar je je allebei prettig bij voelt. De sfeer is al vaak opwindend genoeg om seks met je eigen partner iets extra’s te geven.

Worden er alleen maar stellen toegelaten?

Vaak wel, maar de meeste clubs hebben ook speciale avonden waarop alleenstaande vrouwen of mannen toegelaten worden. Ook zijn er vaak ‘thema-avonden’. Kijk dus op de website van de club die je wilt bezoeken of de avond waarop jullie willen gaan ook de meest geschikte avond is.

Is er een dresscode?

Je gaat naar een parenclub in uitgaans- of sexy kleding. In de meeste clubs geldt dat iedereen zich op een bepaalde tijd omkleedt in sexy lingerie. Dat betekent voor de dames een mooi setje, voor de heren een mooie slip, string of boxershort. Welk materiaal kies je zelf: stof, lak, leer. Vrouwen kiezen er vaak voor om schoenen of laarsjes bij hun lingerie te dragen. De meeste mannen lopen op blote voeten.

Wat zijn de gedragsregels?

De allerbelangrijkste: nee = nee! Wil je geen toenadering dan hoef je je niet te verontschuldigen en is een simpel ‘nee’ voldoende. Andersom geldt dat wanneer iemand nee tegen jullie zegt dat je dan ook niet verder vraagt en probeert.

Hoe zit het met condooms?

De parenclubs voorzien in voldoende condooms. Gebruik deze ook en ruim ze na gebruik op op de plekken die daarvoor bestemd zijn. Natuurlijk kun je ze ook zelf meenemen! Bestel ze bij Willie.nl of Easytoys.nl.

O nee,  een bekende…

En dat denken zij dus ook. Kom je bekenden tegen dan doen zij  simpelweg hetzelfde als jullie: spanning zoeken in een parenclub. Je kunt er over praten, wie weet hoe jullie relatie zich verdiept, maar je kunt ook volstaan met elkaar gewoon begroeten. En denk aan de ongeschreven regel: alles wat in een club of tijdens een feest gebeurt, blijft in een club en binnen de muren van het huis waar het feest gehouden wordt. Een bekende tegenkomen van SDC is natuurlijk weer iets heel anders. Want afspreken in een parenclub met je nieuwe vrienden is heel gewoon.

Reacties   

 
+2 #1 janenel 09-12-2012 14:58
Handige tips. Wij hebben er ook nog een: iedere parenclub heeft kluisjes waar je je spulletjes en kleren in op kunt bergen. Gebruik deze kluisjes ook!
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
+2 #2 aphroditica 26-12-2012 14:49
Een opmerking geen tip. Mannen lopen nagenoeg nooit op blote voeten, maar dragen ook schoenen of laarzen. Er valt nogal eens een glas op de grond en glas in je voeten is het laatste wat je wilt. Das ook de reden waarom clubs nooit willen dat je drinken meeneemt naar de erotische ruimtes.
Citeer | Melden aan beheerder
 
 
0 #3 Roberta 23-02-2022 15:07
Als je een ander stel gaat ontmoeten voor misschien-we weten het-nog-niet-ze ker-groepsseks, denk je dan dat het verstandiger is om ze te ontmoeten in een grote sociale omgeving, compleet met betaalde beveiliging, andere mensen, en veel condooms? Of via een chatroom op internet? Als je al zo lang een relatie hebt dat je het vergeten bent, is het antwoord nooit "in een chatroom op internet". Daarom is een swingersclub een goed idee. Op https://ladykiller.nl vind je alle tips die je nodig hebt.
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1