December SDC Meet & Greet maand

KOTB.jpg
Sinterklaas, kerst, oud- en nieuw. Maar ook SDC Meet & Greets in deze feestelijkste maand van het jaar. En ook het nieuwe jaar wordt sexy gevierd. Wat is er te doen?
 

Kinky on the Beach pakjesavond

Hij komt Hij Komt. De goede sint komt pakjes uitdelen op zaterdag 2 december bij Kinky on the Beach. Het wordt een fantastisch feest met 2 danszones waar muziek gedraaid wordt van House tot Trance. Natuurlijk is er ook een speelruimte waar je lekker met speelgoed kunt spelen.
En op deze avond is ook SDC aanwezig voor een Meet & Greet. Meld je snel aan als lid van SDC, bestel kaarten bij Kinky on the Beach en kom naar dit vrolijke en sexy sinterklaasfeest. O ja, er is een dresscode: lak, leer, rubber, latex of lederlook.  

Booming sexy nieuwjaarsfeest

Er zijn feesten en feesten, en namen worden soms bijna letterlijk overgenomen, maar iedereen waar het echte feest is: De Hemkade! En al weer voor het zesde jaar op rij vieren we het Booming Sexy New Year. Jouw feest om het nieuwe jaar goed te beginnen. Altijd ver van te voren uitverkocht en wat een ongekende sfeer is er altijd op 1 januari. Het feest duurt lang: van 17.00 tot 06.00 uur in de ochtend. Maar of je nu een hele dag komt, of een gedeelte: eenmaal binnen dans je je schoenen van je voeten. En even lekker bijkomen of bubbelen kan in de extra grote tent naast de locatie. Heren: zorg dat je een vrouw bij je hebt. Het is verboden die ‘voor de deur’ te ritselen.

Ero-Expo Hasselt

Op naar België voor de Ero-Expo Hasselt die van 1 tot en met 3 december wordt gehouden. Ook hier is weer een team van SDC aanwezig. Meld je aan als lid en ontmoet andere SDC-leden ‘live in België’.

Ontmoet je nieuwe vrienden in de lifestyle bij SDC

Gezondheid

  • 1