Nieuw jaar, nieuwe party's in Nederland en België

SDC-World-Party.jpg

Het nieuwe naar is weer begonnen. En dus ook de SDC Meet & Greet bijeenkomsten waar je je nieuwe, of oude, vrienden kunt ontmoeten. De lijst is lang en er zijn evenementen in Nederland en België dus er is voor iedereen wel een spetterende Meet & Greet bij.

Club Enfin – 13 januari – België

3th Edition of Dance2Trance met SDC Meet & Greet. Hou jij van een uitdaging en lijkt het je spannend om met gelijkgestemde gasten meegenomen te worden in een sensueel, erotische en muzikaal avontuur.

DJ MIDIX & DJ JJ zijn twee verschillende Dj´s maar één ding hebben ze gemeen, door het nauwe contact met hun publiek weten ze steeds weer de juiste beats te kiezen. Met hun vrolijke Club, House, Dance en up-lifting Trance muziek krijgen ze het voor elkaar om hun publiek tot andere dimensies te brengen. Je wordt meegenomen in hogere sferen waar de warmte zal toeslaan op de dansvloer. Hou jij er ook van om te `teasen en te pleasen` of wil je zelfs meer kom dan naar dit mooi kasteel villa uit het begin vorige eeuw. Plof neer aan de dubbele bar, leef je uit op de danspistes of in thermen met sauna, spa en hammam, Er is een overdekte bewaakte parking en natuurlijk alle denkbare thema-kamers én een SM DarkRoom.

Gold At The Caves – 20 januari – Nederland

Een verrassend en veelzijdig heden met Gold in het binnenste der aarde, verdeeld over drie dance-area’s. Het is een sensueel erotisch feest dat zich als het ware afspeelt in een ver verleden en in een absoluut unieke omgeving die je raakt. Beleef een absolute ervaring in de grotten van het Zuid-Limburgse heuvelland met onze adembenemende Caves: een unieke wandeling door het gangenstelsel in het binnenste der aarde op ruim 50 meter ondergronds. De party Gold breng je door in een unieke sfeer in het grottenstelsel dat verlicht is met meer dan 400 fonkelende kaarsen.

Die nacht staat in het teken van stout, trendy, sensueel en vol verrassingen. In alle vormen en maten! De ‘Caves’ zijn wederom het decor van één van de mooiste party’s onder de Exceptionnel vlag en zoals gebruikelijk staan verleiden en dansen centraal. Laat je betoveren door pure klasse en allure op een van de dance area’s of de uitgebreide luxe lounge area. De Super Early Bird tickets kosten maar € 29,50. Wees er snel bij want op is op! De Goldmember area wordt dit jaar gehost door niemand minder dan Crazyland. “DE’’ organisatie van o.a., Pleasure Island, B.I.T.C.H en nog tal van prachtige thema feesten. De Gold area wordt gehost door Exceptionnel.

`The Gold Edition`
Saturday January 20, 2018
La Caverne (The Caves)
Berg en Terblijt
(Nabij Maastricht/ Valkenburg)

Ontmoet je vrienden van SDC

Ero Expo Antwerpen – 16, 17 , 18 februari – België

Ondeugend, prikkelend, ontspannend, entertainment. Dit en meer mag je verwachten op de  Erotica, Body & Beauty beurs.
We zorgen voor het nodige entertainment en acts op erotisch gebied zodat elke editie weer een Top-Evenement wordt.
Als organisatie proberen we ieder jaar onze beurzen te verbeteren en streven continu naar perfectie om u de wereld van de erotiek te laten beleven op een klassevolle, prikkelende en niet aanstootgevende manier.
Geniet van spectaculaire optredens, theaters met internationale artiesten en porno sterren, erotische kunst, spannende attracties, Pop-up Swingersclub, intieme plekjes en natuurlijk elkaar. En natuurlijk is SDC aanwezig met hun stand!

Kinky on the beach – 10 maart – Nederland

Kinky On The Beach staat bekend om het meest toegankelijke feest voor nieuwe en terugkerende party gangers. Door de relaxte sfeer en de respectvolle omgang is het een perfect feest voor iedereen. De slogan is niet voor niets (Anders Dan Anderen )  Deze keer zijn er nog meer DJ’s geboekt met grote, internationaal bekende namen.  VIP-kaarten zijn beschikbaar, maar er zijn er maar maximaal 200 stuks. De Dresscode is Lak,Leer, Rubber, Latex. Grote Lockers aanwezig. Geopend van 21.00 tot 05.00 Club Rodenburg in Beesd 

SDC World Party – 14 april – Nederland

SDC.COM lanceert haar tweede ‘Swing/ Dance’ evenement ‘The SDC World Party – The Catwalk Edition’. Samen met Crazyland, Exceptionnel en Kinky on the Beach organiseert SDC op zaterdag 14 april 2018 in de Central Studios te Utrecht een nacht lang alleen maar het allerbeste op het gebied van ‘Sexy Dance Music & Much MORE…’
Samen met je beste vrienden kun je genieten van het grootste spektakel binnen de ‘Erotic Scene’. Laat je door de vier teams meenemen door de verschillende spectrums van muziekstijlen en geniet van het grootste en dikste indoor evenement van SDC. Twee grote ruimtes met verschillende muziekstijlen, voor elk wat wils. De organisatie heeft een mooie deejay Line-Up getoverd die binnenkort bekend zal worden gemaakt. Alleen voor stellen en single dames.

Dresscode:
Dames:  Sexy cocktailjurk of stijlvolle lingerie.
Heren:  Donker blauw kostuum, of zwart pak! (Zwarte of donkerblauwe nette broek met blouse ook toegestaan)
Fetish is toegstaan, mits passend in thema. [Lak, Leer, Rubber, PVC]. Zaterdag 14 april, 2018


Start 21:00u // Einde 05:00u
Central Studios
Gietijzerstraat 3/5, 3534 AV Utrecht

Gezondheid

  • 1