Bloot aan de schoonmaak

wax.jpg

In Nederland kun je al een paar jaar een blote schoonmaakster huren via speciale bureau’s. De meeste dames doen net iets meer dan schoonmaken. Sinds kort gaat ook in Engeland de schoonmaakster volledig uit de kleren. “Maar er komt absoluut geen seks aan te pas”, aldus de eigenaresse van het bedrijf waar de dames bij aangesloten zijn.

Dat je daarom ook geen strak velletje en een stoeipoeslijf hoeft te hebben bewijst de 25-jarige Britse Emily Nikols, die negen maanden geleden moeder werd van een dochter en volgens eigen zeggen ‘wat zwangersschapsstrepen’ heeft. “Ik wilde tijdens mijn zwangerschapsverlof wat bijverdienen en kreeg de tip van een vriend om me te verhuren als naakte schoonmaakster. Een beetje speuren op internet leidde als snel naar de website van Naturist Cleaners.”

De jonge moeder meldt zich aangekleed bij het schoonmaakhuis, kleedt zich vervolgens helemaal uit en gaat bloot aan de slag. “De meeste mensen zijn naturist”, aldus Emily. “Daarom voelt het heel natuurlijk en iedereen weet dat fysiek contact en het maken van foto’s absoluut verboden is. Bovendien krijg ik er best een leuk bedrag voor.”

De man. familie en vrienden van Emily hebben er absoluut geen moeite mee. In eerste instantie was er bij de echtgenoot wat angst voor de veiligheid, maar dit blijkt in de praktijk geen enkel probleem te zijn.

Het bureau wordt gerund door Laura Smith. Ze was eigenaresse van een ‘normaal’ schoonmaakbedrijf en rolde in de naakte schoonmaak toen ze het verzoek kreeg om het huis van een man in haar nakie te komen schoonmaken. Het bleek de omslag te zijn voor haar bedrijf en daarom zijn er alleen nog maar naakte schoonmaaksters te huur. Ook Smith benadrukt dat naakt schoonmaken niets te maken heeft met seks en seksualiteit. “Er moet wederzijds respect zijn.”

Op zoek naar vrienden voor een beetje méér? 

Maak je profiel aan en ontmoet mensen die op zoek zijn naar jullie!

Gezondheid

  • 1