Lekker doen met een vibrator van bijna twee miljoen

Vibrator RJA1988 Pixabay

Je hebt seksspeeltjes in allerlei vormen, maten en prijzen. Maar eentje die een miljoen waard is? In ieder geval wel het exemplaar dat de Australische Colin Burn maakte twintig jaar geleden: de ‘Pearl Royale’. Deze koninklijke vibrator is gemaakt van platina, witte diamanten, zeldzame roze diamanten, blauwe saffieren en zee- en zoetwaterparels. Het speeltje heeft een taxatiewaarde van 1.8 miljoen dollar en is permanent tentoongesteld in de ACCA Galerie in Beverly Hills.

Waarom hij dit dure exemplaar ontwierp en maakte is omdat hij vond dat het tijd was om de goedkope ‘echtelijke’ hulpmiddelen naar een hoger plan te trekken en een plezierproduct te maken dat letterlijk en figuurlijk een high-end cadeau is. Een product dat je niet alleen maar gebruikt, maar ook begeert. “Een luxeproduct voor mensen die van mooie dingen houden, ook in de slaapkamer”, zo licht de juwelier zijn ontwerp toe in Forbes Magazine. Of het exemplaar ooit is gebruikt meldt het artikel niet.

Zoemende ring

De vibrator is niet het enige luxe speeltje. Ook een Amerikaanse juwelier die nu in Parijs woont heeft erotische sieraden ontworpen die niet alleen functioneel, maar ook mooi zijn om te zien. “En niet als speeltje opvallen”, zo zegt Betony Vernon tegen Forbes. “Ik wil het goedkope imago van de seksspeeltjes veranderen. Het hoeft niet zo lelijk te zijn. Daarom ontwierp ik de Seven Pearls Gold Massage Ring, gemaakt van sterling zilver, goud, en parels.” De ring ziet er een beetje uit als een grote sierring en kost zo’n 1700 euro. Je draagt hem als volgt: doe hem om de middelvinger van de hand waarmee je jezelf meestal bevredigt. Wil je wat lekkers? Dan draai je parels naar de palm van je hand die je vervolgens brengt waar je hem hebben wilt... Een heel ander soort voorgerecht, zullen we maar zeggen.

Zijn deze speeltjes net wat té extravagant? Dan kun je bij Easytoys.nl en Willie.nl ook prima terecht voor prettig ogende, goed betaalbare en lekker werkende exemplaren.

Spanning in je relatie zoeken met en bij gelijkgestemden? Kijk dan eens bij SDC Nederland  en maak nieuwe vrienden in de lifestyle!

Gezondheid

  • 1