Seksshop voor christenen

VibratorVan vibrators tot condooms en van roosblaadjes tot een enkele tepelklem, in de eerste christelijke online seksshop van Nederland zijn ruim 50 producten te koop. “Maar wel met een ‘christelijk’ tintje”, aldus oprichten Marc Angenent, voormalig predikant en seksuoloog.

Het verschil met een gewone seksshop is dat er niet alles te vinden is. Angenent maakte een selectie van artikelen die de christelijke toets prima kunnen doorstaan. In zijn liefdestuin vinden bezoekers geen porno of naaktfoto’s. “Dit kan voor extra gewetensbezwaren zorgen”, weet de seksuoloog. De ex-predikant heeft nu een eigen hulpverleningspraktijk voor christenen. “De seksshop is een statement. Vaak heerst er vanwege het geloof nog extra schaamte om over seks te praten, maar ik vind dat we ons niet moeten schamen voor dit geschenk van God”, motiveert hij zijn reden voor oprichting van de seksshop.
Wie meer uitleg wil over de speeltjes kan terecht op de speciale parties waar, naast uitleg over anatomie en de sekstoys, ook een leuk en leerzaam seksverhaal uit het Oude Testament verteld wordt.

Gezondheid

  • 1