Seks in de lucht

Wil je lid worden van de Mile High Club? Dat kan natuurlijk altijd! Maar er zijn legitieme mogelijkheden, zoals de SDC swingersvlucht naar Cap d'Agde, of met een luchtvaartmaatschappij uit Cincinnati waar het begon als een grap tussen enkele piloten. Zij gingen de weddenschap aan om stellen te vinden die willen betalen om seks te hebben in de lucht. Die waren er, en nu vertrekken er dagelijks 8 vluchten die een uur duren.

In het toestel van Flamingo Air is een gordijn opgehangen om de privacy te waarborgen. En ook de piloot belooft zijn ogen strikt gericht te houden op het bedieningspaneel. De vluchten kosten zo’n 325 euro en daar zit champagne en chocolade bij inbegrepen. Liefde in de lucht. Zo geef je je relatie letterlijk vleugels.


Wat is de Mile High Club?

Dat zijn mensen die seks hebben gehad in een vliegtuig.

Hoe doe je dat?
Spreek vooraf met je partner af dat je het gaat proberen. Een lange vlucht is daarvoor uiteraard het meest geschikt.

Wacht op het juiste moment: net na het opstijgen of juist voor de landing wil iedereen even een plas doen. Een goed moment is wanneer er een maaltijd geserveerd wordt zodat alle passagiers blijven zitten en de stewardessen druk bezig zijn.
Een van jullie gaat vast naar het toilet. Spreek af hoelang je in het toilet op je partner wacht en ga naar je stoel terug als het niet lukt.
Wees snel, het is genant om tegen een hele rij mensen aan te lopen die verbijsterd constateren dat er wel iemand het toilet verlaat, maar dat de deur niet opengaat.

 

 

Gezondheid

  • 1