Sexy in je pyjama

SexyEen spannend setje aantrekken in bed? Prima. Maar wist je dat mannen het blijkbaar sexier vinden als een vrouw haar pyjama draagt. Althans, volgens een onderzoek van een matrasbedrijf in Engeland dat ruim 1912 mannen en vrouwen ondervroeg over wat ze 's nachts in bed aan hadden en wat het meest populair was bij de partner.

 

Op de eerste plaats staat, verrassend dus, de pyjama. 37 procent van de ondervraagden noemden dit toch niet altijd zo sexy kledingstuk. Lingerie is een goeie tweede met 32 procent en een nachtjapon scoort altijd nog 27 procent. Dat de pyjama bij de mannen zo hoog scoort is komt omdat de meeste mannen dat het kledingstuk bij hun partner 'zo schattig' staat. 20 procent van de mannen vind een pyjama ook echt spannend.

Andere opmerkelijke uitkomsten:

  • 20 procent van de mannen vindt het sowieso aantrekkelijk als hun partner kleding van hem aantrekt in bed. Daarbij maakt het niet uit of het een pyjama, een T-shirt of een blouse is.  
  • Naakt is het lekkerst, zegt 16 procent van de mannen.
  • Van de vrouwen vindt niemand het aantrekkelijk als een man in een voetbalshirt slaapt en zien hun partner het liefst in een simpele boxershort. De pyjamabroek (echt, geen jasje) is voor de meeste vrouwen wel weer sexy.
  • Voor 71 procent van de mannen heeft de partner geen invloed op de nachtkleding. Bij vrouwen is dat 35 procent.


Hoe zie jij je partner het liefst? Of wat draag jij het liefst? Ga je voor comfort boven aantrekkelijkheid?

Gezondheid

  • 1