Opmerkelijk

Geheime tekens van swingers. Of niet?

Roze flamingo en zwarte ringen

Ok, dit artikel is gewoon voor de lol en uiteraard niet wetenschappelijk bewezen... op internet vind je vooral Engelstalige artikelen waarin de ‘geheime tekens’ van swingers worden beschreven. En dan gaat het meestal om voorwerpen die worden gedragen of in een tuin staan. Of dat in Nederland ook zo is? Dat zouden we best wel eens willen onderzoeken. Herkennen jullie een van onderstaande ‘geheime’ signalen of kennen jullie andere tekens?

Penisperikelen wereldwijd

Pijnlijk!

Pijnlijk. Dat zijn de volgende nieuwtjes over penissen. Er kwam eer een klem te zitten in een fles, en een ander brak zijn piemel tijdens een stevig partijtje seks. Want dit is zeker mogelijk, zo ondervond de betreffende 'eigenaar' van het orgaan. We nemen de twee gevalletjes 'penisleed' onder de loep...

Van winterband tot zomervagina

Pas op met zeep

Dat we heel erg bezig zijn met de vagina (scheren, spoelingen) mag bekend zijn. Maar de Amerikaanse Teen Vogue gaat wel heel erg ver. Het blad publiceerde vorig jaar al een artikel ‘Hoe krijg je de beste zomervagina’ en postte het betreffende artikel onlangs weer op Twitter. Dat leverde op internet nogal wat reacties op.

Even lachen...

Lees meer...

Hoe ouder je wordt, hoe minder condooms je nodig hebt? Volgens deze foto in ieder geval wel. We vragen ons af hoe de serie voor 60, 70 en 80-jarigen eruit ziet...;-). Ook een grappige foto gemaakt? Mail hem naar media@sdc.com.

Kun je een penis breken?

Snel naar de dokter

Ja. Dat kan absoluut. Het is een misverstand te denken dat een penis niet kan breken omdat er geen bot in zit. Een penis in erectie kan breken bij - te wilde - seks. Door een verkeerde beweging buigt hij te ver door en geeft een krakend geluid. En hiermee moet je gelijk naar de dokter, zoals oud-basketballer Dennis Rodman ondervond.

Moord? Nee, gillende seks

BloedstollendDe 38-jarige Stacey Ritzen in Philadelphia schrok zich suf. De Amerikaanse was rustig thuis aan het werk toen ze in het huis naast haar een vrouw hoorde gillen. In eerste instantie dacht de schrijfster aan een misdrijf, maar al snel bleek dat het om een potje zeer luidruchtige seks ging.

Gezondheid

  • 1