Ontmoet je swingersvrienden, maak kennis met SDC en win!

fun4twog.jpg

We hebben weer een aantal spannende en exclusieve evenementen voor je om de zomer zinderend en zwoel te beginnen. Ontmoet je vrienden in de lifestyle, maak kennis met de mensen achter SDC en win een jaar gratis lidmaatschap.

 

 

 

 

 

 

 

7 Sins Maaseik

7 Sins nodigt jullie uit voor een exclusieve SDC PARTY. Ambiance, fun, plezier, feest, uit je bol gaan de hele nacht door. Dit wordt een knalfeest dat je niet mag missen. Een superleuk hostkoppel van SDC verwelkomt jullie met een heerlijk glaasje bubbels. Om dit feestje helemaal te gek te maken wordt later op de avond 1 jaar gratis lidmaatschap voor SDC onder de gasten verloot.  Ben je al lid van SDC? Dan krijg je, als je wint, ook gewoon 1 jaar gratis. Een ideale avond dus om kennis te maken met elkaar en SDC, want natuurlijk zijn ook niet-SDC leden van harte welkom.

Zaterdag 10 juni


Exotica Club

Speciaal voor deze avond hoef je geen lidkaart te kopen voor de club.

iedere tweede zaterdag van de maand is het BDay-party time in je favoriete club  en vieren we al de verjaardagen van de klanten die deze maand jarig zijn. Op deze BDAY BASH werkt Exotica samen met SDC. Leden en niet leden van SDC zijn welkom bij de stand met gadgets waar je ook terecht kunt met je vragen en opmerkingen.
Op deze avond is er ook een loterij: 1 jaar gratis lidmaatschap van SDC. Ben je al lid? Dan krijg je, als je wint, ook gewoon 1 jaar gratis. De winnaar wordt rond 23.00 uur bekend gemaakt.

Zaterdag 10 juni 


Bornedries

Op zaterdag 17 juni wordt iets extra gedaan voor de leden van de datingsite SDC. Maar iedereen is uiteraard welkom! Deze avond is de ideale kans om nieuwe mensen te leren kennen. En, voor wie dat wenst, ook een perfecte kans om SDC te ontdekken. Een win-win situatie dus. Je kunt een 1 jaar gratis lidmaatschap winnen. En ben je al lid van SDC, dan krijg je als je wint ook gewoon 1 jaar gratis.

Zaterdag  17 juni


Fun4Two meets SDC

Echte Swingers ontmoeten echte Swingers! Als deze twee grootheden elkaar ontmoeten staat dit garant voor een ongeevenaarde avond vol erotiek - sex - porno, of hoe je het ook wilt noemen. Via de website www.fun4two.nl en via SDC kunnen jullie je aanmelden om als SDC-gast aanwezig te zijn van deze party. Zijn jullie nog geen lid van SDC, meld je dan hier aan bij deze grootste community ter wereld. Zijn jullie nog geen lid van Fun4Two? Schrijf je dan gratis in deze avond en bespaar 20 euro inschrijvingskosten!  Meld je aan op de gastenlijst en je ontvangt je uitnodiging.

Vrijdag 23 juni 2017

Gezondheid

  • 1