Liever koffie of ochtendseks?

coffee.jpg

Heb je liever een stomende vrijpartij 's avonds of gaat je voorkeur uit naar een warming up in de ochtend? Veel mannen zullen een voorkeur uitspreken voor een potje ochtendseks terwijl vrouwen liever 's avonds een groter libido hebben. Ook is het zo dat vrouwen zich meer laten leiden door hun stemming en gevoel, en dat mannen vaker gewoon 'zin' hebben. Toch kunnen partners zich over het algemeen wel voegen naar elkaars wensen. De vraag is dan ook: heb je liever een kopje koffie of ochtendseks? Of misschien allebei. We geven je de pro's van seks in de ochtend.

Voordelen van ochtendseks

Toch is die ochtendseks, waar vooral mannen voor te porren zijn, nog niet zo gek. Het heeft namelijk een paar leuke voordeeltjes:

  • Het hormoon oxytocine dat bij een vrijpartij vrijkomt zorgt ervoor dat je je de hele dag meer verbonden voelt met je partner.
  • Je hebt de rest van de dag meer energie.
  • Je wordt minder snel ziek: het vrijkomen van het antilichaam Immunoglobuline A verminderd de kans op infecties.
  • De kans op een hartaanval  is een stuk kleiner wanneer je geregeld ochtendseks hebt.

Voor je je op de vrijpartij stort

De angst voor luchtjes, vieze adem en meer verhinderen nogal eens een spontaan potje ochtendseks.  Daarom 5 tips om ochtendseks zo leuk en lekker mogelijk te maken. En je hoeft er niet eens veel eerder voor op te staan.

  1. Tanden poetsen. Wil je je partner aankijken of zoenen dan is een slechte adem dodelijk. En let's face it: iedereen heeft simpelweg een slechte adem in de ochtend.
  2. Douchen. Gewoon om even lekker te ruiken na een nachtje zweten in bed. En wanneer je je tanden poetst onder de douche spaar je 'kostbare' tijd.
  3. Deodorant gebruiken. Ook na het douchen! Je gaat immers actief aan de slag ;-)
  4. Zorg dat je naar de wc geweest bent. Niets is zo vervelend als je vrijpartij te moeten onderbreken vanwege een volle blaas.
  5. Zet de koffie alvast klaar. Na de seks een lekker kopje koffie. Best of both worlds.

Wat vind jij van ochtendseks? Heb je nog tips?

Zoek vrienden in de lifestyle

Gezondheid

  • 1