Doek valt voor Kamasutrabeurs

Kamasutra, beeld van Youtube

Dit jaar kun je voor de allerlaatste keer naar de Kamasutrabeurs. De erotische beurs werd in 2000 voor het eerst gehouden en beleeft van 29 september tot 1 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht de allerlaatste editie.

Sinds de oprichting in 2000 bezochten meer dan een miljoen mensen de beurs, maar met de komst van internet waar alles op te vinden is, ook op erotisch gebied, nam het aantal bezoekers de laatste jaren steeds meer af.

Ook was het steeds moeilijker om originele en spannende dingen te bedenken. Er is immers al heel veel gedaan en ook hier speelt internet een belangrijke rol als het gaat om bijvoorbeeld ontmoeten van swingers in het speciale Swingers Café, of het kopen van erotische speeltjes en producten. Publiekstrekkers van Nederlandse bodem waren de pornosterren Bobbi Eden en Kim Holland.

Sexshop AdultMatch

Voor deze laatste beurs wordt nog eenmaal alles uit de kast getrokken: er zijn spraakmakende stripshows, lifestreams en stands met allerlei erotische producten. En 15.000, veelal schaars geklede, bezoekers.

Ga jij naar deze allerlaatste erotische beurs?

Gezondheid

  • 1