Eerbetoon aan penis en vagina

KanamaraIn Japan kent men al meer dan 1500 jaar het 'Penis en Vagina Festival'. Het  jaarlijkse evenement wordt gehouden in de eerste week van april, en tijdens deze Kanamara Matsuri worden oude Shintorituelen toegepast. In deze rituelen spelen penissen en vagina's de hoofdrol. Bedoeling is dan ook dat de riten leiden tot een succesvolle oogsten en de geboorte van veel baby's.

 

De straten van Kawasaki staan letterlijk bol van de penissen die in vele vormen en maten als trofee door de straten worden gedragen. Volgens Wikipedia draait het festival om de legende van een demon, verborgen in de vagina van een jong meisje. Tijdens de huwelijksnacht van het meisje castreert deze demon haar man. En dat gebeurt in haar tweede huwelijk nog een keer. Het meisje roept de hulp in van een smid, die een ijzeren penis bouwt om daarmee de demon te bestrijden.

Tegenwoordig vindt je op het Kanamara Matsuri festival een overvloed aan penis-gerelateerde items: van penisvormige snoepjes en chocolaatjes tot  voedsel dat van nature al vagina- en penisvormig is. Of penisvormige kaarsen branden of eten en drinken uit penis- en vaginavormige borden en kopjes.

Voedsel dat oorspronkelijk een penisachtige vorm heeft:
Komkommers, wortelen, hotdogs, worsten, loempia, bananen, augurken. In Taiwan hebben ze nu iets nieuws gemaakt: penisvormige corn-dogs...Deze happen vast heerlijk weg!

Weet jij nog ander penis-, of vaginavormig eten?

Reacties   

 
+1 #1 Len 18-04-2012 12:06
Vijgen...pruime n...allemaal vaginaatjes
Citeer | Melden aan beheerder
 

Gezondheid

  • 1