De 10 sexiest Halloween outfitjes

Halloween outfitDeze editie van de SDC's top 10 lijst staat helemaal in het teken van Halloween. In Amerika een van de belangrijkste feesten, in Nederland en België wat minder populair, al zie je de laatste jaren wel een trend om ook hier van Halloween een echt feestje te maken. Voor swingers is Halloween dé dag bij uitstek om je lekker sexy en uitdagend aan te kleden. Maar ook niet swingers pakken uit met sexy kostuums en op Halloween neemt niemand daar aanstoot aan. Om je vast in de stemming te brengen leek het ons gewoon leuk een lijst te publiceren met de Top 10 sexiest Halloween kostuums. Zit er iets voor je bij of heb je je eigen favoriete outfit?

10.  Sexy politieagente. Misschien is het de autoriteit die je als 'politieagent' hebt of het feit dat ze handboeien bij zich heeft, maar er is absoluut iets heel sexy aan een vrouw die de controle heeft!

9.  Playboy Bunny – Ja, wat zullen we hier over zeggen. Playboy Bunnies spelen altijd wel tot de verbeelding!

8. Cat Woman – Sinds Halle Berry zich in het kostuum van de super sexy Cat Woman heeft gehuld is het aantal vrouwen dat ervan geniet om zwart latex te dragen enorm toegenomen. En heren, wat is er nou opwindender dan een 'vrouw in zwart', met kniehoge laarzen die een zweepje hanteert voor net dat beetje extra!

7. Engeltje of duiveltje? Beide kostuums doen het goed. Het sexy engeltje spreekt tot de verbeelding en moet veroverd worden zodat ze zich gewillig aan je onderwerpt terwijl je de sexy duivel het liefst één, twee, drie over je knie gooit en haar laat zien wie de baas is.

6. De sexy verpleegster. Die wil je altijd wel aan je bed hebben! Openvallend verpleegstersschortje, spannende kousen, onschuldig kapje, hooggehakte schoentjes aan en een stethoscoop waarmee ze je heel hoge hartslag komt meten!

5. Pocahontas – Ach, wat een onschuldig meisje. Je zou bijna niet geloven dat er onder dat lange zwarte haar, die verentooi, het  bruine pakje en de leren laarzen zoveel spannend schuilgaat. Pocahontas brengt zelfs de meest verlegen cowboys tot grote hoogten!

4. Ondeugend schoolmeisje – We blijven bij de onschuld van het schoolmeisje met het korte rokje en de pony. Maar wat een pret kunnen schoolmeisjes hebben. En wat heerlijk om de onderwijzer te zijn die het onschuldige wichtje wel eens even inwijdt in de pleziertjes van het leven.

3. Militaire outfit.  Een vrouw in camouflagepakje doet het altijd goed. Zo'n sexy militair die bevelen uitdeelt is de droom van veel mannen.

2. Jungle Girl – Ach, verdwaald in de jungle en bijna niets meer aan dan een tijgervelletje? Heren...come to the rescue!

1. Het dienstmeisje. O, la la, het Franse dienstmeisje is wat ons betreft de nummer 1 als het gaat om sexy kostuums. Een kort schortje, zwarte kousen en gordeltje, een lief klein veren stoffertje waarmee ze jou helemaal gek krijgt...maak rommel en vraag hulp bij het opruimen. Je zult merken hoe gewillig het dienstmeisje is!

Nog een spannend outfitje nodig? Kijk eens bij deze 'sexy kostuumpjes'. Er zit zeker iets voor je bij!

Reacties op dit artikel zijn gesloten.

Gezondheid

  • 1