Even geen seks? Het kan gebeuren. Wat kun je doen?

Agenda

Het maakt niet uit of je alleen seks hebt met je partner, of als stel actief bent in de lifestyle: soms heb je het veel te druk, of helemaal geen zin, om seks te hebben. Is dat langere tijd het geval dan kan dat een impact hebben op je relatie. Tijd om er wat aan te doen.

Waarom geen seks?

Ga eerst voor jezelf na waarom je geen seks hebt. Is dat vanwege drukte van werk, huishouden en kinderen? Of ben je een beetje uitgekeken op je partner of op de swingerswereld?  

Jullie hebben het te druk

Is het puur omdat je het erg druk hebt, dan kan het plannen van seks, ja echt waar, een goede manier zijn om je seksdrive weer te laten opvlammen. Plan echt samen een romantische avond. Koop een speeltje, ga samen lekker eten. Stap met zijn tweetjes onder de douche en zeep elkaar eens helemaal lekker in. Zet een spannend seksfilmpje op en besteed de tijd die je zo samen gecreëerd hebt ook helemaal aan elkaar.

Er mist iets in de seks

Misschien dat je tijdens je agendadate niet eens tot seks komt, maar raken jullie weer eens echt aan de praat. Bespreek wat je mist in je seksleven en kijk hoe je dat (weer) terug kunt brengen in je relatie. Het zou zomaar kunnen dat een van jullie aangeeft open te staan om je sekswereld verder uit te breiden. Hoor elkaar aan en wijs niet direct iets af. Om vertrouwd te raken met de lifestyle kun je hier een profiel aanmaken .

De lifestyle even zat

Ben je als stel actief in de lifestyle, dan kan het echt gebeuren dat je het daten met anderen even zat bent. Of dat je eigenlijk op zoek bent naar andere swingersvrienden of meer spanning. Bespreek samen wat jullie wensen zijn. Het kan dat jij of je partner op zoek is naar iets anders. Er zijn zoveel mogelijkheden om je seksleven weer te laten vlammen. Zoek op deze site naar onderwerpen die je aanspreken. BDSM, hotwifing… het zijn maar voorbeelden. Als je allebei openstaat voor experimenten kun je ook als doorgewinterd swinger de spanning zeker weer terugkrijgen. Even een pauze nemen is trouwens ook helemaal niet erg.

Interessante artikelen om je te inspireren:

Vergeet in ieder geval niet dat het belangrijkste voor een goede relatie niet de seks is, maar het vertrouwen in elkaar, de openheid in je relatie en het alles bespreekbaar kunnen maken.

Gezondheid

  • 1